Kokenut sähköasentaja Kotkaan
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Etsimme Kotkaan kokenutta

SÄHKÖASENTAJAA 

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 
Pääset osaksi Karhulan Teollisuuspuiston kiinteistön sähkö- ja LVI tiimiä. Karhulan lisäksi kohteita on Kymenlaakson alueella. 

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen arkityö (37,5h/viikko), missä työvuorot ovat kello 7-15.  Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan. Toivomme, että olet valmis aloittamaan mahdollisimman pian.  
Töihisi kuuluvat monipuoliset kiinteistöiden sähköasennustyöt, kuten ennakkohuolto ja viankorjaus. Tehtävä pitää sisällään myös päivystystä.

-    Kiinteistöjen turvallisuusjärjestelmien (paloilmoitin, kulunvalvonta, kameravalvonta) huolto –ja asennustehtävät.
-    Paloilmoitinjärjestelmien projektityöt (asennus, käyttöönotto, ohjelmointi ja vikaselvitystyöt)

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen. 

Mitä odotamme sinulta? 
Olet tehnyt sähkö- tai automaatioasentajan töitä ainakin kahden vuoden ajan. Toivomme, että sinulla on kokemusta sähköasennuksia. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla sähköasentajan tai automaatioasentajan tutkinto. 


Eduksesi katsomme kokemuksen paloilmoitintöistä ja kulunvalvonta- ja automaatiotöistä. 

Sinulla on hyvä työturvallisuusajattelu ja huolellinen työote. Työssäsi näkyy hyvä asiakaspalveluasenne ja lisäksi olet mukava tyyppi ja kanssasi on hyvä tehdä töitä.   

Tehtävässä tarvitset seuraavia pätevyyksiä ja lupia: 

•    SFS 6002  
•    EA1  
•    Työturvallisuuskortti 
•    BE - ajokortti 
•    Tieturva 1
•    tehtävään valituille henkilöille tehdään turvallisuusselvitys


Kuulostiko hyvältä? 


Hakemuksen saat meidän puolestamme laittaa  vaikka heti, mutta viimeinen takaraja on 27.10. Sinun ei tarvitse liittää hakemukselle erillistä ansioluetteloa ja hakukirjettä, mutta tuolloin toivomme, että kerrot osaamisestasi tarkemmin hakulomakkeella.

Lisätietoja tehävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Juha Luoma juha.luoma@coor.com. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot