Kokenut SÄHKÖASENTAJA kärkimieheksi
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2021

Hei sinä kokenut sähköasentaja! Kiinnostaako vastuullinen työ ja itsensä haastaminen?

Haemme asiakkaallemme SÄHKÖASENTAJAA omakotitalojen sähkösaneerauksiin.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta, kokemusta keskusten kytkennästä, mittauksien suorittamisesta ja pöytäkirjojen laatimisesta. Eduksi lasketaan kokemus toimimisesta sähkönokkana ja linjasaneerauksista.

Töitä tehdään pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella pareittain ja vastaat kärkimiehenä sähköasennusprojektien onnistumisesta.

Pääset työskentelemään hyvässä porukassa ja kehittymään urallasi. Saat myös kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen, p. 050 476 6545 arkisin klo 12-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1450672
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Koski Tl, Lieto, Parainen, Marttila, Masku, Naantali, Oripää, Paimio, Raisio, Rusko, Salo, Turku