Kokenut sähköasentaja biolämpölaitoksen rakennusprojektiin
Barona Tekniikka & Asennus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee kokeneita sähköasentajia kevään 2022 biolämpölaitoksen rakennusprojektiin Helsinkiin. Tarvittaessa järjestämme sinulle majoituksen läheltä työkohdetta, jolloin työsuhde on ns. komennusluontoinen.

Kohteessa työtehtäväsi liittyvät uuden kattilan sähköistykseen, sekä muihin sähköasennuksiin biolämpölaitoksessa. Projekti alkaa arviolta maaliskuussa ja kestää 3–6 kuukautta. Myös pidempi jatko on mahdollinen. Työt tehdään arkisin päivävuorossa joustavin työtuntein 40 h/vko, ja myös perjantain sisään teko on mahdollista.

Hakijoilta odotamme sähköalan ammatillista koulutusta, sähkökaavioiden lukutaitoa ja aikaisempaa työkokemusta sähköasentajan työstä. Odotamme sinun suoriutuvan itsenäisesti sähköasentajan tehtävistä hyvää työturvallisuutta noudattaen. Olethan myös ryhmätyöhön kykenevä ja yleisiä työelämän pelisääntöjä noudattava henkilö.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen sähköasentajan työtehtävän poikkeuksellisen mielenkiintoisessa ympäristössä, jossa on myös mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työstäsi sinulle maksetaan kilpailukykyinen palkkaus.

Mikäli olet työteliäs, oma-aloitteinen ja motivoitunut sähköalan ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 0504648493, arkisin klo 13–14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot