(Poistunut julkaisusta)

Kokenut RPA-kehittäjä Rajobit Oy:lle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

 

Me Sharperilla haemme nyt asiakkaallemme Rajobit Oy:lle kokenutta RPA-kehittäjää. Rajobitilla on toimistot Oulussa ja Tampereella, mutta asuinpaikkakunnallasi ei sinänsä ole väliä. Rooli on kokoaikainen ja vakituinen. Tulet työllistymään suoraan Rajobit Oy:lle.

 

Rajobit Oy on syntynyt auttamaan yrittäjiä heidän liiketoiminnan tehostamisessa. Heidän tavoite on parantaa yritysten kilpailukykyä vapauttamalla ihmistyötä tietokoneella tehtävistä rutiineista. Rajobit mahdollistaakin ohjelmistorobotiikan hyödyntämisen myös niille asiakasyrityksille, joille vastaavaa palvelua ei ole aiemmin ollut markkinoilla tarjolla. Ohjelmistorobotiikan palveluita liiketoiminnan tehostamiseen toteutetaan yrityksessä lähes 30 vuoden kokemuksella! Lisätietoja yrityksestä: www.rajobit.com

RPA-kehittäjänä luot työssäsi ohjelmistorobotteja asiakkaiden tarpeisiin. Pääset tutustumaan hienoihin asiakkaisiin ja heidän liiketoimintaprosesseihin. Työssäsi osallistut myös nykyisten RPA-ratkaisujen valvontaan ja ylläpitoon. Toimit osana kehitystiimiä ja pidät myös itse yhteyttä asiakkaisiin. Rooli muovataan sopivan henkilön taustan ja kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi.

 

 

”Tosi paljon on oppinut uutta, päässyt tutustumaan ja tekemään yhteistyötä monipuolisesti eri alan asiantuntijoiden kanssa! Meillä on kehittäjinä paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Pystytään vaikuttamaan itse, miten halutaan työskennellä ja valita omat työajat. Etätyöt on mahdollisia. Meillä on mukava tiimi! ”

- Hely, RPA-kehittäjä, aloittanut Rajobitilla 2018

”Olen tykännyt eniten avoimesta yrityskulttuurista ja hyvistä vaikuttamismahdollisuuksista - omalla toiminnalla pääsee vaikuttamaan tekemiseen! Työilmapiiri on mainio ja Rajobitilla tuetaan omaa tapaa tehdä töitä.”

- Timo, RPA-kehittäjä, aloittanut Rajobitilla 2019

 

 

Avaimet tehtävässä menestymiseen:

 • Sinulta löytyy kokemusta ja näyttöjä RPA-kehityksestä
 • Sinulla on vahva kiinnostus ja motivaatio ohjelmistorobotiikkaan
 • Soveltuva korkeakoulutausta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Hyvät kommunikointitaidot ja proaktiivinen työote

 

Tarjoamme sinulle

 • Vastuullisen ja itsenäisen roolin, jossa pääset tekemään mielekästä projektityötä aikatauluttaen itse oman työsi
 • Ketterän ja kasvavan yrityksen, jossa saat vapautta ja vastuuta
 • Hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
 • Nykyaikaiset työkalut
 • Joustavan yrityskulttuurin, jossa voit työskennellä joko Oulun tai Tampereen toimistolta käsin tai etänä
 • Mahdollisuuden kehittää rooliasi mielenkiintosi mukaan esimerkiksi RPA-valvontaan, palvelun sisäinen ja ulkoinen kehitykseen, prosessikonsultointiin, RPA-kehitykseen tai RPA-alustapalveluihin

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Sharperille mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydettyä. Viimeinen hakupäivä on 02.02.2020. Tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. Aloitus helmikuussa tai sopimuksen mukaan kevään 2020 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentwork Sharperin Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15 tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

 Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi, mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.