(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rekrytoija Sharperille Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja esimiestehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. 

Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

 

Etsimme nyt joukkoomme sinua Senior Recruiter!

Tehtävässä tulet vastaamaan rekrytointiprosessiemme tuloksekkaasta läpiviennistä yhdessä muun rekrytointitiimin kanssa. Työpäiväsi koostuvatkin työpaikkailmoitusten laatimisesta, sopivien osaajien etsimisestä ja kontaktoimisesta, haastatteluista ja henkilöarvioinneista. Lisäksi huolehdit osaajaverkostostamme ja tuet asiakkaitamme rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä myös myyntitiimimme kanssa - yhdessä varmistamme maailmanluokan asiakaskokemuksen ja sen, että löydämme jokaiseen toimeksiantoon asiakkaallemme parhaiten sopivan matchin!

Meillä Sharperilla kulttuurimme rakentuu vahvasti One Team -arvomme ympärille. Tälle arvopohjalle olemme rakentaneet oman organisaatiomme ja rekrytointiprosessimme. Kasvuyritykseen sopiva start up -henkisyytemme mahdollistaa nopean ja ketterän toiminnan ja pääsetkin omalla tekemiselläsi konkreettisesti vaikuttamaan kasvutarinaamme. Hyppäämällä matkallemme mukaan saat tueksesi mahtavan tiimimme sekä aidosti kannustavan ja sparraavan ilmapiirin. Meillä pääset työskentelemään näköalapaikalla Helsingin keskustassa Kampin kattojen yllä!

Rekrytoijan työssä onnistut, kun sinulla on

  • vahvaa kokemusta rekrytointiprosessien itsenäisestä ja tuloksellisesta läpiviennistä
  • aiempaa kokemusta rekrytointialalla toimimisesta
  • tahtoa tehdä tulosta ja "laittaa kädet saveen" yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi
  • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Olemmeko match? Meillä pääset loistamaan, kun nautit hektisestä työskentely-ympäristöstä ja sinulta löytyy uteliaisuutta, vastuunkantokykyä, nöyryyttä, oppimishalua sekä intohimoa löytää ratkaisu ja auttaa asiakkaitamme toteuttamaan omia kasvutarinoitaan. Jos tunnistit itsesi yllämainitusta ja haluat osaksi mahtavaa työyhteisöämme, saatat olla etsimämme henkilö! Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Managerimme Reeta Asikainen p. 040 164 0600. Voit tarvittaessa kysyä tehtävästä myös sähköpostitse reeta.asikainen(at)sharper.fi. 

 

Lisätietoja Sharperista

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.