(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Ramp Foreman
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Swissport Finlandille Helsinki-Vantaan lentoasemalle kokeneita lentokonekuormauksen esimiehiä (Ramp Foreman) työskentelemään vakituisessa kokoaikaisessa työsuhteessa.  

TEHTÄVÄ

Ramp Foreman työskentelee lentokonekuormauksen esimiestehtävissä vastaten oman ramp-ryhmän operatiivisten työtehtävien sujuvuudesta. Tehtävään valitut henkilöt koulutetaan toimimaan myös tuuraavana henkilönä Ramp Flight Coordinaattorin (RFC) tehtävissä. RFC:n toimenkuva on laajempi kuin Ramp Foremanin ja kattaa toiminnan Swissportin kaikilla asiakasyhtiöillä.

Edellytämmekin, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta (Load master) esimiestehtävästä lentokentältä.

Työssäsi onnistumiseen tarvitset erityisesti kommunikointitaitoja, sekä toimeenpano- ja organisointikykyä. Nautit esimiestyöstä ja tiedät, että esimiehen työskentelyllä on merkittävä rooli koko ryhmän onnistumisessa omassa työssään. Sinulla tulee olemaan omaesimiesryhmä, jonka suoriutumisen arviontia tulet tekemään. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta. 

Esimiestehtävien lisäksi sinun tulee hallita myös lentokonekuormaajan tehtävät. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Myös ryhmäsi työturvallisuudesta huolehtiminen on iso osa työtäsi. 

HAKIJALTA ODOTAMME

  • yli 4 vuoden kokemusta lentokonekuormauksesta
  • vähintään kahden vuoden kokemusta lentokonekuormauksen esimiestehtävistä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • halua ja valmiutta toimia fyysisessä tehtävässä ja hyvää fyysistä kuntoa
  • väri- ja stereonäkökyky
  • Nuhteetonta taustaa. Työsuhde lentoasemalla edellyttää viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Swissport Finland tarjoaa sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä. Tehtävä alkaa koulutuksella loppuvuodesta 2019.

ETSITKÖ UUSIA HAASTEITA?

Kokoaikaisessa työsuhteessa työtunteja on 219h/6vk ja käytössä on tasoittuva työaika. Työ on vuorotyötä ja yksittäisen operatiivisen työvuoron pituus on 9-13h.

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus ja Ramp Foreman tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 8. RFC tehtävissä tuuraavana toimimisesta maksetaan erillinen korvaus.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 29.9.2019.

Lisätietoja tehtävästä Ramp Duty Manager Janne Hintsanen (janne.hintsanen@swissport.com) tai Jouni Kela (jouni.kela@swissport.com).