Kokenut rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haussa jo kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä uudiskerrostalokohteeseen Tampereelle!

Etsimme tekijöitä, jotka omaavat kykyä toimia nopeasti ja tehokkaasti kiiretilanteissa, hyvää stressinsietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät määräytyvät oman osaamisesi sekä kohteen vaiheiden mukaisesti, joten kerrothan meille hakemuksessasi aiemmista työtehtävistäsi sekä kokemuksistasi. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa.

Edellytämme tähän tehtävään aikaisempaa kokemusta rakennusalalta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Hyvälle tekijälle on tiedossa pitkä työmaa! Kun kohteen työt ovat valmistuneet, on sinulla mahdollisuus työllistyä toiselle asiakasyrityksellemme mielenkiintoasi vastaaviin tehtäviin.

Työ alkaa marras-joulukuussa ja palkan maksamme rakennusalan TES mukaan, matkakorvauksineen.

WorkPower on yli 17 vuotta toiminut Tampereella perustettu perheyritys, jonka liiketoiminnan ydin on erilaisten henkilöstöratkaisujen tuottaminen asiakkaillemme sekä työpaikkojen ja urapolkujen välittäminen työnhakijoille. Meille on tärkeää työntekijöidemme viihtyvyys, ja panostamme tähän mm. työsuhde-etujen ja laadukkaiden työturvallisuusvarusteiden muodossa. Työntekijämme ovat antaneet kiitosta palvelun nopeudesta sekä tarkasta palkanmaksusta.

Älä aikaile vaan lähetä hakemus välittömästi!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: uudiskohde, rakennusmies, raksa, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400766
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere