(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Etsimme Jyvässeudulle kokeneempia rakennustyöntekijöitä erilaisiin rakennusalan työvaiheisiin.

Työnkuvaus:

Työt vaihtelevat asiakkaiden tilanteiden ja tarpeiden mukaisesti uudis- ja saneerauskohteissa. Työtehtävät voivat olla perustuspuolelle sijoittuvia (kuten antura- ja sokkelivalut, pienet raudoitukset ja muottien rakentaminen) tai runkovaiheeseen (kuten kantavat ulkoseinät, kattorakenteet, väliseinätyöt, ikkuna- ja oviasennukset) ja siitä eteenpäin sisustuspuolen tehtäviin.

Toivomme hakijalta:

- ammattitaitoa suoriutua itsenäisesti

- ahkeraa ja oma-aloitteista työotetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Edellytämme parin vuoden työkokemusta rakennusalan tehtävistä tai alan koulutusta. Työ vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme: 

- palkkauksen ammattiosaamisen mukaan

- tarvittavat työvaatteet ja suojavälineet

- hyvät verkostoitumismahdollisuudet alan yrityksiin

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla 15 vuoden ajan. Jyväskylän kolmihenkinen rakennustiimi tuo turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin.

Hakuprosessi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Laita hakemus verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä. Meidät tavoittaa helposti etäyhteyksillä (kuten WhatsApp), puhelimitse ja sähköpostilla. Kerrothan hakemuksessasi mitä työvaiheita ja tehtäviä olet aiemmin tehnyt.

Lisätietoja:

Laura Saarela, HR-koordinaattori

laura.saarela@workpower.fi / p. 040 620 2445,

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi /p. 045 125 2737