(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennustyöntekijä lattiavaluihin PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Oletko rakennusalan osaaja, jolla on kokemusta lattiavaluista? Mahtavaa, etsimme juuri sinua! Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen uudistyömaalle kokeneita rakennustyöntekijöitä tekemään mm. lattioiden kaatovaluja. 

Työnkuva:
Haussa on kokeneita rakennustyöntekijöitä, jotka suoriutuvat monenlaisista rakennusmiehen hommista. Työt alkavat lattioiden kaatovalujen tekemisestä ja plaanoituksista, joten edellytämme, että hakijoilla on aiempaa kokemusta erilaisista valutöistä. Kyseinen työvaihe edellyttää rauhallista asennetta, tarkkuutta ja malttia. 

Edellytämme hakijoilta:
Edellytämme vähintään muutaman vuoden rakennusalan työkokemusta sekä osaamista ja kokemusta nimenomaan lattiavaluista. Lisäksi toivomme, että hakijat ovat rakennusalan ammattilaisia, jotka haluavat olla aidosti ylpeitä työnsä jäljestä. Lisäksi toivomme omatoimista ja joustavaa asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja, sillä töitä tehdään porukassa. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle:
Tässä on oiva mahdollisuus päästä työskentelemään mukavalle työmaalle mielenkiintoisten työtehtävien pariin! Hyvillä työntekijöillä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työkeikkaan. Saat meiltä mukavat ja laadukkaat työvaatteet. Palkkaus määräytyy osaamisesi ja rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Välittävä HR-tiimimme on työsi tukenasi ja haluaa saada sinut viihtymään WorkPowerilaisena mahdollisimman pitkään!

Hakuprosessi:
Työt alkavat pikaisella aikataululla, joten älä epäröi, vaan jätä hakemus jo nyt! Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja rakennusalan kokemuksestasi. Haastattelut alkavat hakuajalla. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusnainen, rakennusala, Espoo, Uusimaa