(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Oletko sinä hyvällä työasenteella varustettu reipas ja jo kokemusta kartuttanut rakennussiivooja? Etsimme juuri sinua!

Haemme asiakasyrityksellemme rakennussiivoojaa Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle ja mahdollisesti myös kehyskuntiin. Työtehtäviisi voi kuulua myös muita työmaan avustavia tehtäviä, kuten raivausta, rakennusjätteen lajittelua ja suojauksien laittoa. Työ voi kokemuksesi mukaan pitää sisällään myös loppusiivouksia. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Edellytämme hakijalta aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tehtävästä siivouksesta. Odotamme myös toimeliasta, ahkeraa ja jämäkkää asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulisi olla aitoa halua tehdä työnsä hyvin ja kehittyä omassa työssään. Edellytämme täysi-ikäisyyttä, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat välittävän HR-tiimimme tuen menestymisesi siivittäjäksi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi:
Mikäli olet kokenut rakennussiivooja ja etsit uusia haasteita, täytä rohkeasti hakemus jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja työmaiden aikataulujen mukaisesti alkuvuoden aikana. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti Päivi Seitz
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: kokoaikatyö, rakennusala, rakennussiivous, rakennussiivooja, rakennustyö, Helsinki, Vantaa, Espoo, Uusimaa