(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Oletko sinä kokenut, itsenäiseen työhön pystyvä ja todellista työhalua omaava rakennussiivooja? Etsimme juuri sinua!

Haemme Tampereen työmaille kokeneempia rakennussiivoojia, joilta löytyy pelisilmää työmaan siisteyden ja turvallisuuden ylläpitämiseen. Työtehtävät ovat varsin monipuolisia ja vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta pääosin ne koostuvat esimerkiksi ylläpitosiivouksesta, rakennusjätteen keräyksestä ja lajittelusta sekä tavaran siirtotöistä. Kerrothan meille hakemuksessasi omasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti! 

Työ alkaa sovitusti tammikuussa 2021. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän ammattitaidon mukaan, matkakorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ja miksi valita juuri WorkPower työnantajaksi? Me olemme yli 17 vuotta toiminut vakavarainen, kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys. Tampereen ammattitaitoinen raksatiimi palvelee Sinua innolla ja välitämme aidosti työntekijöistämme. Toimistomme ovet ovat aina auki ja me autamme sinua työsuhteessa askarruttavien asioiden kanssa. Meiltä saat myös laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi, sekä pääset nauttimaan erinäisistä työntekijäeduista ja tapahtumista.

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: siivoustyö, siivousala, rakennusala, kokenut rakennussiivooja, Tampere, Pirkanmaa