Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Oletko sinä kokenut, itsenäiseen työhön pystyvä ja todellista työhalua omaava rakennussiivooja? Etsimme juuri sinua!

Haemme Tampereen työmaille kokeneempia rakennussiivoojia, joilta löytyy pelisilmää työmaan siisteyden ja turvallisuuden ylläpitämiseen. Työtehtävät ovat varsin monipuolisia ja vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta pääosin ne koostuvat esimerkiksi ylläpitosiivouksesta, rakennusjätteen keräyksestä ja lajittelusta sekä tavaran siirtotöistä. Kerrothan meille hakemuksessasi omasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti! 

Työ alkaa sovitusti joulukuussa. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän ammattitaidon mukaan, matkakorvauksineen. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Ja miksi valita juuri WorkPower työnantajaksi? Me olemme alalla yli 17 vuotta toiminut vakavarainen, kotimainen yritys. Tampereen ammattitaitoinen raksatiimi palvelee sinua innolla ja välitämme aidosti työntekijöistämme. Toimistomme ovet ovat aina auki ja me autamme sinua työsuhteessa askarruttavien asioiden kanssa. Meiltä saat myös laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi, sekä pääset nauttimaan erinäisistä työntekijäeduista ja tapahtumista. Tämän lisäksi WorkPowerin oma palkkahallinto maksaa työntekijöille kokemuksen mukaista palkkaa matkakorvauksineen. 

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, rakennustyömaa, siivous, kokeneempi, rakennussiivooja, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401004
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere