(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Hei kokenut raksasiivooja! Hae meille töihin Tampereen työmaille!

Etsimme Tampereen työmaille kokeneempia rakennussiivoojia, jolta löytyy pelisilmää työmaan siisteyden ja turvallisuuden ylläpitämiseen. Rakennussiivoojan työtehtävät ovat varsin monipuolisia ja vaihtelevat kohteiden mukaan, mutta pääosin ne koostuvat esimerkiksi ylläpitosiivouksesta, rakennusjätteen keräyksestä ja lajittelusta sekä tavaran siirtotöistä. Kerrothan meille hakemuksessasi omasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti! 

Etsimämme rakennussiivoojan on hyvä olla huolellinen, ahkera, oma-aloitteinen ja innokas tekijä, jolta löytyy pelisilmää ja maalaisjärjeä. Työn on myös fyysisesti raskasta, joten hyvä kunto on menestymisen avain! Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös työllistymisen edellytys.

Ja miksi valita juuri WorkPower työnantajaksi? Me olemme alalla jo melkein 20 vuotta toiminut vakavarainen, kotimainen yritys. Tampereen ammattitaitoinen raksatiimi palvelee sinua innolla ja välitämme aidosti työntekijöistämme. Toimistomme ovet ovat aina auki ja me autamme sinua työsuhteessa askarruttavien asioiden kanssa. Meiltä saat myös laadukkaat työvarusteet työsuhteesi ajaksi, sekä pääset nauttimaan erinäisistä työntekijäeduista ja tapahtumista. Tämän lisäksi WorkPowerin oma palkkahallinto maksaa työntekijöille kokemuksen mukaista palkkaa matkakorvauksineen. 

Lue meistä lisää workpower.fi ja lähetä hakemus!

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: raksa, rakennussiivooja, pirkanmaa, tampere