(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Haussa kokeneita rakennussiivoojia!

Etsimme nyt asiakkaamme työmaalle rakennussiivoojia, joilta löytyy kokemuksen tuomaa pelisilmää oma-aloitteiseen työmaan siistinä pitämiseen. Työtehtävät ovat pääasiassa rakennustyömaan ylläpitosiivousta sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Näissä hommissa positiivinen asenne on eduksi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työllistymisen edellytys. 

Työ alkaa maaliskuussa. Työaika arkisin klo. 7-15.30. Työskentelet vuokratyösuhteessa, joten työmaiden kesto vaihtelee kohteittain. Tämän kohteen arvioitu kesto on noin kaksi kuukautta, mutta voi jatkua pidempäänkin asiakkaan tarpeen mukaan. Työmaa sijaitsee Etelä-Tampereen puolella.

Me WorkPowerilla tarjoamme Sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet sekä järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Toimistollamme Sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Jos tämä kuulostaa sinun paikaltasi, täytä hakemuks palkkatoiveineen heti tänään ja soita haastatteluaikaa!

Yhteydenotot: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, 040 646 2426

Avainsanat: rakennussiivooja, rakennustyöntekijä, rakennusala, Pirkanmaa, Tampere.