(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haluaisitko töihin? Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla kokenutta rakennussiivoojaa . Pääsääntöinen työskentelypaikkasi sijaitsee Vantaalta.

Hakijalta odotetaan aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tapahtuvasta rakennussiivouksesta sen eri työvaiheineen, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.Positiivinen ja hymyilevä persoona on plussaa ja reipas työasenne ratkaisee. Etsimämme henkilö on alansa moniosaaja, joka suorittaa kaikki työtehtävänsä tarkasti ja huolellisesti alusta loppuun. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi jo tänään.Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.Lisätiedot tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi