(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennussiivooja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haluaisitko töihin? Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla kokenutta rakennussiivoojaa Pk-seudulla ja kehyskunnissa sijaitseviin rakennuskohteisiin. Pääsääntöinen työskentelypaikkasi sijaitsee Keravalla, mutta kohteita löytyy myös muualta Pk-seudulta.

Hakijalta odotetaan aiempaa kokemusta rakennustyömaalla tapahtuvasta rakennussiivouksesta sen eri työvaiheineen, sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia. Etsimämme henkilö on alansa moniosaaja, joka suorittaa kaikki työtehtävänsä tarkasti ja huolellisesti alusta loppuun. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä. 

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi jo tänään. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.Lisätiedot tarvittaessa:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi