Kokenut rakennussiivooja saneerauskohteeseen
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Arvostamme kokemustasi! Tule tekevään joukkoomme ja aloita työt WorkPowerin leivissä!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta ja pätevää rakennussiivoojaa saneerauskohteeseen Tampereen keskustaan. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kohteen ylläpitosiivous sisältäen mm. kulkuväylien puhtaanapitoa, suojauksia ja hiontaa. Hakijoilta toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennussiivouksen maailmasta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia! 

Etsimämme tekijä on oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, jonka pelisilmä on jo harjaantunut tehtävien priorisoinnissa. Voit kertoa hakemuksessasi tarkemmin aiemmista työtehtävistäsi, joista voimme jutella lisää videohaastattelun merkeissä!

Työ alkaa sovitusti helmi-maaliskuussa. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti matkakorvauksineen ja tekijän ammattitaitoon perustuen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään rakennusalalle luotettavan ja tunnetun työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Meiltä saat laadukkaat ja turvallisuusvaatimukset täyttävät työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi, joten takanasi toimii WorkPowerin raksatiimi, joka auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

Toimi nyt ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, siivoustyö, rakennussiivooja, kokoaikainen, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot