Kokenut rakennussaneeraaja Kokkolan seudulle!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Eezy Henkilöstöpalvelut työllistää tänäkin kesänä monta tuhatta työntekijää ympäri Suomen. Vuositasolla kauttamme työskentelee noin 30000 ihmistä reilussa 6000 asiakasyrityksessä. Kokkolan alueella työllistämme tällä hetkellä vajaat 200 ihmistä ja kesää kohti mentäessä tuo lukema kasvaa edelleen. Ketjuliikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 280 miljoonaa euroa ja tavoitteemme on kasvaa edelleen.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme osaavaa RAKENNUSSANEERAAJAA Kokkolan seudulle!

Etsimme Kokkolassa sijaitsevalle valtakunnallisesti tunnetulle yritykselle osaavaa työntekijää työskentelemään vahinkosaneerauskohteiden parissa. Työ saattaa sisältää myös ennaltaehkäiseviä suojaus- tai muita rakennustöitä. 

Odotamme hakijoilta vankkaa kokemusta vahinkosaneeraustöistä, mielellään vähintään parin vuoden ajalta. Työtehtävät koostuvat pääosin purku-, suojaus-, kasaus- sekä kiinnitystöistä ja esimerkiksi kirvesmiehen kokemuksesta on tässä työssä paljon hyötyä.

Työn suorittamiseen tulet tarvimaan myös voimassa olevan ajokortin, sillä työ suoritetaan Raahe - Uusikaarlepyy - Vimpeli akselilla vaikka pääpaikka Kokkolassa onkin.

Toivomme hakijoilta joustavuutta myös työaikojen suhteen, sillä varsinkin JVT-töissä päivät saattavat venyä normaalin työajan ulkopuolelle. Työntekijänä toivomme hakijoiden olevan itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä, oma-aloitteisia sekä hyvän asenteen työtä kohtaan omaavia tekijähenkilöitä. 

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta valitulla henkilöllä on mahdollisuus työllistyä valituisesti asiakasyrityksemme kirjoille.

Odotamme hakijoilta:

- kokemusta alalta

- työturvallisuuskortti

- voimassa oleva ajokortti

- hieman valmiutta matkustamiseen 

- rautaista asennetta työntekoa kohtaan

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi sisään nopeasti, sillä niitä käsitellään jo hakuajan puitteissa.

Lisätiedot:

Eezy Kokkola

Aki Lyyski, 050 3522 775 / aki.lyyski@eezy.fi

Jasmin Isohanni, 040 3075 241 / jasmin.isohanni@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465443
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola