Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Liity joukkoomme ja tule kerryttämään lisää rakennusalan kokemustasi.

Etsimme asiakasyrityksellemme jo hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Vaihtuvien kohteiden vuoksi mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työtehtävät määräytyvät kohteen tarpeiden mukaan aina kanto- ja siivoustöistä, piikkauksiin ja muihin aputöihin. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta kasvoilta. Aiemman kokemuksen lisäksi työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka on palkkauksen edellytyksenä.

Työ alkaa sovitusti maaliskuussa, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti ma-pe klo 7-15.30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja.

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi joko alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: avoimet työpaikat, rakennusmies, rakennusalan työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428153
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere