(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Tahto, välittäminen, nopeus - Niistä on WorkPower tehty!

Liity nyt joukkoomme ja tule kerryttämään lisää rakennusalan kokemustasi.

Etsimme asiakasyrityksellemme hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin Tampereen ja lähikuntien alueille. Työtehtävät määräytyvät kohteiden ja kiireiden mukaan aina kanto- ja siivoustöistä, piikkauksiin ja valuihin. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta kasvoilta. Aiemman kokemuksen lisäksi työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka on palkkauksen edellytyksenä.

Työ alkaa sovitusti joulukuun aikana. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen. 

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi verkkosivuillamme! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: kokenut aputyöntekijä, rakennusmies, appari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa