Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset näkemään erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Hienoa, hae siis meille! Etsimme tällä hetkellä kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Keski-Uudenmaan alueelle, esimerkiksi Nurmijärvelle ja Tuusulaan. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta ja siivousta. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on reipas ja motivoitunut ote työhön ja hän on luotettava sekä oma-aloitteinen. Toivomme aikaisempaa kokemusta aputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suullista suomen kielen taitoa. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Keski-Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksemme parissa. Lisäksi saat välittävän HR-tiimimme tuen menestymisesi siivittäjäksi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi: 
Mikäli onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, jätä rohkeasti hakemuksesi Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat melko pikaisella aikataululla sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, kokenut aputyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1391983
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula