(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Tahto, välittäminen, nopeus - Niistä on WorkPower tehty! Liity joukkoomme ja tule kerryttämään lisää rakennusalan kokemustasi.

Etsimme hieman kokeneempia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen ja lähikuntien työmaille. Työtehtävät vaihtuvat kohteiden ja kiireiden mukaan aina kanto- ja siivoustöistä piikkauksiin ja valuihin. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta kasvoilta. Aiemman kokemuksen lisäksi tähän työhön tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ alkaa lokakuussa, sopivien tekijöiden löydyttyä. Työaika ma-pe klo. 7-15:30. 

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle kotimaisen ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Maksamme työntekijöillemme kokemusta vastaavaa palkkaa rakennusalan työehtosopimusta hyödyntäen. Lisäksi saat laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä osaavan ja helposti lähestyttävän raksatiimin avun työhösi liittyvissä asioissa. 

Tartu tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen suoraan osoitteessa: WorkPower. Kauttamme saat loistavan mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemustasi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: kokenut aputyöntekijä, rakennusmies, appari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa