(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Arvostus, nopeus ja välittävä työnantaja. Liity joukkoomme ja hanki lisää rakennusalan kokemusta!

Etsimme asiakasyrityksillemme jo hieman kokemusta omaavia rakennusaputyöntekijöitä. Työtehtävät vaihtuvat kohteiden mukaan kanto- ja siivoustöistä, piikkauksiin ja valuihin. Tässä työssä pystyt kerryttämään kokemustasi ja kehittämään omaa ammattitaitoasi. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä toimia kiireen keskellä hymyn katoamatta kasvoilta. 

Työt alkavat heti sopivien tekijöiden löydyttyä. Työaika arkisin klo. 7-15:30. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Jos korttisi on mennyt vanhaksi, kurkkaa avoimet korttikurssit osoitteesta: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle kotimaisen ja luotettavan työnantajan, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Lisäksi saat kokemuksesi mukaisen palkkauksen matkakorvauksineen, laadukkaat työvarusteet sekä osaavan ja helposti lähestyttävän raksatiimin avun työhösi liittyvissä asioissa. 

Ota härkää sarvista kiinni ja täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro meille tarkemmin omasta osaamisestasi ja aiemmista työtehtävistäsi. Toimi nyt!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: kokenut aputyöntekijä, rakennusmies, appari, rakennusala, raksa, Tampere, Pirkanmaa