Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Etsimme reippaita ja kokeneita rakennusaputyöntekijöitä asiakasyrityksemme työmaille Klaukkalaan ja muualle Uudenmaan alueelle. 

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisia rakennusapulaisen tehtäviä, mm. purku-, kanto-, siivous- ja raivaustöitä sekä kokeneempien ammattimiesten avustamista. Työskentelykohteesi ovat vaihtelevia, joten pääset tutustumaan monenlaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista vaativampiin työtehtäviin, on eteneminen mahdollista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet etsimämme tekijä, mikäli olet motivoitunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolle fyysinen työ ei tuota ongelmia. Olethan lisäksi luotettava ja joustava sekä noudatat sovittuja työaikoja. Odotamme aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua osaamista. Edellytämme voimassa olevaa työturvakorttia, täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi vaihtelevien työkohteiden vuoksi. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi tarjoamme sinulle ammattimaisen ja mukavan HR-tiimin tuen ja luotettavan työnantajan. Palkkaus määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi rohkeasti jo tänään!

Yhteydenotot tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, rakennusala, Nurmijärvi, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot