(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Hoi sinä rakennusalalta jo vähän kokemusta kerännyt tyyppi! Meillä olisi sinulle töitä tarjolla Tampereen alueella.

Mitä töitä meillä on tarjota?

Työssäsi pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi kirjaimellisesti rakennusalan näköalapaikalla, sillä suurin osa kohteista on uudiskerrostalotyömaita. Päiviisi vaihtelua tuovat erilaiset tehtävät mm. haalaus-, kanto- sekä kuratyöt. Pääset myös avustamaan ammattimiehiä, esimerkiksi kokeneita timpureita, heidän päivittäisissä askareissaan. Osaamisesi ja kokemuksesi kartuttua, sinulla on mahdollisuudet päästä haastamaan itseäsi vaativampien tehtävien parissa.

Millaista tyyppiä etsimme?

Hakemamme aputyöntekijä on ensisijaisesti hyvällä asenteella ja tekemisen meiningillä varustettu fyysisestä työstä nauttiva ja reipas kaveri. Rakennusalan koulutuksen katsomme eduksi, mutta se ei ole työllistymisen edellytys. Toivomme aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, mutta hakea kannattaa, vaikkei kokemusta olisikaan vielä karttunut. Hyvä asenne ja aito halu oppia ratkaisevat!

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on työmaalle pääsyn edellytys! Tulityö- ja tieturvakortit katsotaan eduksi, kuten myös oman auton käyttömahdollisuus.

Miksi meille?

Voit vaikuttaa: tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omiin työmaihisi sekä työtehtäviisi. Työskentely kauttamme on erittäin joustavaa. Voit työskennellä halutessasi kokoaikaisesti ma-pe 7-15.30 tai osa-aikaisesti vaikka kaksi päivää viikossa, esimerkiksi opintojen ohessa.

Huolehdimme sinusta: käytössäsi on koko työsuhteen ajan laadukkaat, turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet sekä raksatiimimme tuki ja opastus. Maksamme aina rakennusalan TES mukaista palkkaa.

Kehität osaamistasi: työskentely rakennusalalla tunnetun yrityksen palveluksessa antaa sinulle mahdollisuudet kerätä kokemusta erilaisilta ja eri vaiheessa olevilta työmailta. Palveluksessamme pääset kehittymään rakennusalan todelliseksi ammattilaiseksi!

Miten asiassa eteenpäin?

Haastattelut aloitamme jo hakuajalla, joten hae paikkaa hakulomakkeemme kautta mahdollisimman nopeasti. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan HR-konsultti
Katja Metsäkylään
p. 044 747 5295 / katja.metsakyla@workpower.fi. Tavataan työhaastattelussa!

 

Avainsanat: rakennustyö, raksa, apulainen, rakennusaputyöntekijä, Tampere