Kokenut rakennusapulainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakkaallemme luotettavia ja motivoituneita rakennusapumiehiä- ja naisia Pääkaupunkiseudulla sijaitsevalle uudisrakennustyömaalle.

Työtehtävät pitävät sisällään yleisiä rakennusapulaisen tehtäviä. Mikäli sinulta löytyy kiinnostusta ja osaamista vaativampiin työtehtäviin, on eteneminen mahdollista.

Odotamme hakijalta hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja voimassaolevaa työturvakorttia sekä olet jo kartuttanut kokemusta rakennusalalta. Tarjoamme sinulle työsuhteen luotettavan työnantajan palveluksessa. Työtehtävän palkkaus on 11,69€/h + TES:sin mukaiset korvaukset.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla. Jätä hakemus jo tänään, sillä haastattelut aloitetaan  hakuaikana.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse:

Maria Pelkonen, Henkilöstöassistentti

maria.pelkonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1182384
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki