(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Rakennesuunnittelija
Teräselementti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Teräselementti Oy on vuonna 1964 perustettu perinteinen suomalainen perheyritys, jonka menestys perustuu korkean osaamisen ketterään hyödyntämiseen.

Yrityksemme tarjontaan kuuluvat teräshallit, teräsrungot, toimitilat, julkisivu- ja lasirakenteet sekä julkisivutuotteet. Luotamme omaan ammattitaitoiseen henkilökuntaamme niin suunnittelussa, valmistuksessa kuin asennuksessakin. Toteutamme vaativatkin julkisivusaneeraukset kustannustehokkaasti kokonaispalveluna.

Haemme nyt kokeneempaa JULKISIVUSUUNNITTELIJAA Lempäälän toimipisteeseemme

Eduksesi katsomme kokemusvuotesi suunnittelusta, lasi- ja alumiinirakentamisen ymmärryksesi ja mitoitusosaamisesi. Sinulla on rakennus- tai konetekniikan koulutus.

Julkisivusuunnittelijana päätehtävänäsi on suunnitella julkisivukohteitamme. Omien julkisivuverhous tuotteiden lisäksi käytämme paljon erilaisia innovatiivisia materiaaleja kohteissamme. Julkisivujen rungot rakentuvat pääosin alumiinista, puusta mutta myös teräksestä. Teräselementti on vuosien varrella suunnitellut useita merkittäviä julkisivukohteita ja on alan johtavia yrityksiä Suomessa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi tätä ammattilaistiimiämme! Pääset yhdessä myynnin, tuotannon, asennuksen ja muun teräksisen ammattilaistiimin kanssa toteuttamaan näyttäviä julkisivukohteita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen suunnittelun tehtävänkuvan monipuolisten julkisivukohteidemme parissa, mutta saat myös ammattimaisen suunnittelutiimin tuen työllesi. Tutustu portfolioomme www.teraselementti.fi.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään osoitteessa www.adecco.fi 16.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Teemu Vuorinen, puh. 0400 610041, teemu.vuorinen@adecco.