(Poistunut julkaisusta)

Kokenut rakennesuunnittelija korjaus- ja uudiskohteisiin Helsinkiin
WSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Keskitämme pääkaupunkiseudun toimintomme Pasilan Triplaan keväällä 2020. Pääset aitiopaikalle toteuttamaan ja suunnittelemaan haastavia projekteja alan parhaimmiston kanssa. WSP tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista osaavassa ja kannustavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa.

Haemme kokenutta rakennesuunnittelijaa WSP:n Rakennetekniikan taloyksikköön Helsinkiin.

Projektimme ovat pääosin julkisia rakennuksia sekä liike-, toimisto- ja asuinrakennuksia. Teollisuuskohteemme ovat esimerkiksi kattilarakennuksia, voimalaitoksia ja muita teollisuuden järeitä rakenteita. Suunniteltavat kohteet ovat sekä uudis- että korjauskohteita.

Tehtävä sisältää rakenteiden 3D-mallinnusta, lujuuslaskentaa sekä muita rakennesuunnitteluun liittyviä tehtäviä. Sinulla on useamman vuoden työkokemus rakennesuunnittelutehtävistä. Koulutukseltasi olet DI tai insinööri. Tekla Structuresin ja Autocadin osaaminen on etu.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia ja kehittyä asiantuntijana innostavassa ja osaavassa työyhteisössä monialaisten hankkeiden parissa. Pääset aitiopaikalle tekemään monipuolisia ja haastavia suunnitteluprojekteja muiden huipputyyppien kanssa. Meillä on puitteet jatkuvaan osaamisen kehittämiseen sekä monipuoliset urakehitysmahdollisuudet.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut, mutta erityisesti kehumme positiivista, avointa ja osallistavaa työilmapiiriämme. Saat vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.9.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Roni Bergmaniin p. 0207 864 505, roni.bergman@wsp.com.