(Poistunut julkaisusta)

Kokenut projektipäällikkö/asiantuntija siltasuunnitteluun, Kuopio, Tampere tai Vantaa
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä/asiantuntijaa siltasuunnitteluyksikköön.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä ja samalla yhtiö kartoittaa myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia Pohjois-Ruotsista ja Pohjois-Norjasta. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnittelu- ja rakennushankkeissa.

Projektipäällikkönä/asiantuntijana pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on vasta alkava Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Destia on yksi harvoista yrityksistä, missä koko infran kenttä ja elinkaari löytyvät saman katon alta. Eli Destiasta löytyy suunnittelun lisäksi, myös hankekehitys, urakointi ja kunnossapito. Suunnittelussa mietitäänkin usein varsinkin haastavimmissa paikoissa optimaalisin ratkaisu yhdessä urakoinnin kanssa, jolloin suunnittelussa tulee huomioitua myös rakenteiden toteutettavuus. Tämän lisäksi kynnys käydä työmaalla on tehty hyvin matalaksi, joka helpottaa suunnittelutyön tekemistä ja tuo mukavan piristyksen arjen toimistotyölle.

Monipuolisia tehtäviä

Projektipäällikkönä vastaat projektien laadukkaasta johtamisesta ja toteuttamisesta monipuolisessa infran tehtäväkentässä. Asiantuntijana osallistut vastaavana siltasuunnittelijana esimerkiksi ST -hankkeiden suunnitteluun. Työn sisältö voi tietysti olla vaihtelevasti molempia, eli tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.

Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa tuottaen asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi ja teet tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien kanssa. Kollegoina sinulla on kovan luokan asiantuntijoita, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhön mutta välittävä ja tiivis yhteishenki yli toimipisterajojen.

Olet myös yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämässä infra alalla edistyksellisempää kaupunkeihin keskittyvää liikenneturvallista ja kestävää liikkumista meille kaikille infran käyttäjille.

Destian siltasuunnitteluyksikössä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Kuopio, Tampere tai Vantaa). Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa heti sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (DI tai Insinööri) sekä kokemusta projektipäällikön-/asiantuntijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Odotamme myös, että sinulla on joitain FISE-pätevyyksiä (esim. betoni-, puu- ja teräsrakenteiden suunnittelija) tai valmius hakea niitä. Pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen suunnittelusta katsotaan eduksi. Myös tietomallintamisen taitaminen katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun, sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja.

Työssä sinun ei tarvitse olla yksin, mutta tarvitset siihen itsenäisen työskentelyotteen. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet pitkäjänteisessä yhteistyössä olevan voimaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Tuomas Lehtinen, 040 767 9984 tai tuomas.lehtinen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Suomi 41750