(Poistunut julkaisusta)

Kokenut projektipäällikkö
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

FCG on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita pilaantuneisiin alueisiin liittyvässä konsultoinnissa. Ammattitaitoinen henkilöstömme tarjoaa luotettavia ja kustannustehokkaita ympäristöteknisiä ratkaisuja. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, kaupungit, alueelliset ympäristökeskukset, yksityiset henkilöt, kiinteistösijoitusyhtiöt, rakennusliikkeet, urakoitsijat, teollisuusyritykset ja öljy-yhtiöt.

FCG:n ympäristön kunnostus ja riskienhallinta -toimiala vahvistaa asiantuntijajoukkoaan. Haemme Helsinkiin kokenutta  projektipäällikköä pilaantuneiden maiden hankkeisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävät ovat pääasiassa laaja-alaisten kohteiden tutkimusten sekä kunnostusten koordinointia kaupunkiympäristössä. Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä pilaantuneiden maiden kunnostushankkeiden parissa sekä asiantuntevan työyhteisön tuen ja kilpailukyiset edut. 

Vaatimukset:

  • projektipäällikkökokemus pilaantuneiden maiden tutkimus- ja kunnostushankkeista vähintään viiden vuoden ajalta, pidempi kokemus ja/tai kokemus laaja-alaisten projektien johtamisesta katsotaan eduksi
  • B-ajokortti
  • hyvä suomen kielen kirjoitustaito
  • soveltuva koulutus katsotaan eduksi.  

Arvostamme hyvää tiimipelaamista, oma-aloitteisuutta, aktiivista päätöksentekokykyä, vastuunkantoa ja vahvaa motivaatiota työskennellä haastavien projektien parissa. 

Yhteyshenkilö:
Lisätietoja tehtävästä antaa 11.–26.2. projektijohtaja Maarit Korhonen, puh. 044 341 6356.

Lähetä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella viimeistään 26.2.2019. Rekrytointi tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.