Kokenut projektipäällikkö liikenneverkon esi- ja yleissuunnitteluhankkeisiin, Vantaa tai Tampere
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kokenutta projektipäällikköä liikenneverkon esi- ja yleissuunnitteluhankkeisiin

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme monipuolisia asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Destialla on pitkä kokemus sekä laajat asiakassuhteet tieverkon kehittäjänä. Tehtävääsi projektipäällikkönä kuuluvat asiantuntemusta vaativat selvitys- ja suunnitteluhankkeet, jotka sisältävät muun muassa tieverkon aluevaraussuunnitelmia, kehittämisselvityksiä, yleissuunnitelmia sekä erilaisia toimenpide- ja tarveselvityksiä. Asiantuntijuutesi tulee olemaan nähtävillä eri puolilla Suomea, sillä suunnitteluhankkeita meillä tehdään ympäri Suomea. 

Vaikka työhistoriasi onkin tuonut sinulle jo vankkaa erityisosaamista, voimme luvata, että tässä roolissa pääset tekemään työtä hankkeissa, joita et ole vielä koskaan saanut ja kokeneenakin asiantuntijana pääset kehittymään ja kehittämään infra alalla edistyksellisempiä toteutuksia meille kaikille infran käyttäjille. Tuotat asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi sekä tekemällä tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien välillä.

Destian asiantuntijapalveluissa arvostamme kokemustasi ja pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Siksi lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Työsuhde on tietysti vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii. Toimipisteesi voit valita joko Vantaan tai Tampereen konttorilta. Etätyökäytänteet Destialla ovat hyvät. 

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Projektipäälliköltä toivomme useamman vuoden kokemusta projektin hallinnasta sekä vahvaa osaamista liikennesuunnittelusta. Insinöörikoulutuksesi (AMK tai DI) antaa tehtävään tarvittavaa osaamista. Tueksesi tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen saat koko Destian osaavan henkilöstön.

Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset siihen itsenäisen työskentelyotteen. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet pitkäjänteisessä yhteistyössä olevan voimaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Mika Tuominen, 044 322 2207 tai mika.tuominen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

 • lounasetu
 • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
 • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
 • lomaosaketarjonta
 • sairastuneen lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Sijainti: Vantaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1425084
 • Tehtäväalue:
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere, Vantaa