(Poistunut julkaisusta)

Kokenut projektipäällikkö liikennesuunnitteluun, Vantaa
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme nyt kokenutta projektipäällikköä liikenne ja kaupunkiympäristö -yksikköön

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Tässä kasvumatkassa tarvitsemme mukaan joukkoomme kokeneita asiantuntijoita, jotka saavat toteuttaa omalla aktiivisella toiminnallaan uudenaikaisia toimintatapoja sekä korostaa kestävän kehityksen merkitystä eri suunnitteluhankkeissa.

Projektipäällikkönä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ainutlaatuisen monipuolisessa toimintaympäristössä, jossa Destia työllistää 170 asiantuntijaa omissa kehitys- ja rakennushankkeissa, valtion ja kuntien konsulttitoimeksiannoissa sekä allianssiryhmittymissä, joista esimerkkinä on juuri alkanut Kalasatamasta Pasilaan -hanke.

Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä Destian monipuolisissa liikennehankkeissa, joihin kuuluvat muun muassa väylien ja kaupunkikeskustojen liikennesuunnittelu sekä erilaiset liikenteelliset selvitykset. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa tuottaen asiakkaillesi lisäarvoa asiantuntemuksellasi ja teet tiivistä yhteistyötä Destian eri liiketoimintaryhmien kanssa. Lähimpinä kollegoinasi sinulle on kymmenen kovan luokan asiantuntijaa, joita kuvaa hyvin tarkka ja tunnollinen ote työhön mutta välittävä ja tiivis yhteishenki. Olet myös yhdessä asiantuntijoidemme kanssa kehittämässä infra alalla edistyksellisempää kaupunkeihin keskittyvää liikenneturvallista ja kestävää liikkumista meille kaikille infran käyttäjille.

Destian liikennesuunnitteluyksikössä pääset aidosti vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja lopullinen tehtävän sisältö määritellään tarkemmin sinun oman erityisosaamisesi ja uratoiveidesi perusteella. Kiinteän työpisteesi sijainti on sovittavissa Destian eri toimipisteiden mukaisesti, mutta työsi kannalta parhain vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Vantaa tai Tampere. Työsuhde on vakituinen ja työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimme: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen. Projektipäälliköltä toivomme muutaman vuoden kokemusta projektin hallinnasta sekä vahvaa osaamista liikennesuunnittelusta. Insinöörikoulutuksesi (AMK tai DI) antaa tehtävään tarvittavaa osaamista. Tueksesi tehtävän ansiokkaaseen hoitamiseen saat koko Destian osaavan henkilöstön.

Työssä sinun ei ole tarvitse olla yksin, mutta tarvitset siihen itsenäisen työskentelyotteen. Olet selkeä ja johdonmukainen viestinnässäsi ja koet pitkäjänteisessä yhteistyössä olevan voimaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään rekrytoiva esimies ja yksikön päällikkö Mika Tuominen, 044 322 2207 tai mika.tuominen@destia.fi.

Hakeminen

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

  • Lounas-, liikunta- hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Puhelinetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Ota yhteyttä:

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Vantaa