(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Pilviasiantuntija
Gofore Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Mitä tarjoamme sinulle

 

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

 

Mitä toivomme sinulta

 

Pilviasiantuntijan roolissa pääset suunnittelemaan, toteuttamaan tai jatkokehittämään pilvi-infrastruktuuria hyvin erilaisissa asiakasympäristöissä. Osa käytetyistä teknologioista on varmasti sinulle jo tuttuja, mutta uusiakin tulee takuulla jatkuvasti vastaan. Mitä todennäköisimmin tulet myös toimimaan yhteistyössä muiden ohjelmistokehittäjien kanssa ja olemaan mukana edistämässä DevOps-työskentelytapojen haltuunottoa. 

Sinua viehättävät erityisesti infrastruktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Käytät sujuvasti vähintään yhtä pilvialustaa (AWS, Google Cloud tai Microsoft Azure) ja olet mahdollisesti suorittanut jo joitain sertifikaatteja näistä. Lisäksi sinua kiinnostavat esimerkiksi jatkuva julkaisu (CI/CD), konttiteknologiat, mikropalvelut tai serverless. Hallitset ehkä myös erilaisia DevOps-työkaluja tai vaikkapa Terraformin ja Kuberneteksen. Voit kurkata asiakasprojekteissamme käytetyt pilvi- ja devops-teknologiat uudesta projektikatsauksestamme täältä.

Olet saattanut löytää tiesi pilvipalveluiden pariin ohjelmistokehittäjän tai järjestelmäasiantuntijan roolista, ja sinulla voi olla kokemusta palveluiden ja infrastruktuurin monitoroinnista, ohjelmoinnista, konfiguraationhallintatyökaluista tai erilaisista tietokannoista. Kaikkea sinun ei tietenkään tarvitse osata, joskin arvostamme monipuolista kokemusta. Ja mitä tulee uuden oppimiseen, lupaamme tarjota sinulle haastavia asiakasprojekteja, asiantuntijayhteisömme tuen ja tarvitsemasi välineet osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen!

Tutustu työhömme Aimo Park -pysäköintisovelluksen pilvi-infrastruktuurin uudistamisprojektin kautta.