Kokenut peliohjelmistokehittäjä, C++
Merkittävä suomalainen peliyritys

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2021
Merkittävä suomalainen peliyritys
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa.Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Kouvolassa, Lahdessa, Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella ja Vaasassa. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. Olemme osa Eezy-konsernia.

Merkittävä suomalainen peliyritys hakee vakituiseen työsuhteeseen

kokenutta peliohjelmistokehittäjää

suunnittelu- ja kehitystiimiin, jossa olet vastuussa teknisten ratkaisujen ja parhaiden käytäntöjen kehittämisestä nykyisiin ja tuleviin pelialustatuotteisiin. Pääset osallistumaan ja vaikuttamaan monitahoisiin ohjelmisto- ja laitekehitysprojekteihin, joissa pääset käyttämään luovuuttasi ja kokeilemaan uusia ideoita.

Hakemallamme henkilöllä on useiden vuosien kokemus C++ ohjelmoinnista ja vahva kokemus ohjelmistokehityksestä. Työssä on eduksi REST rajapinnan ja Linux-ympäristön tuntemuksesta, moderneista C++ standardeista (C++17/20), ja Qt/QML kehikosta. Arvostamme myös kokemusta kehitysteknologiosta (HTML5, JS jne). Odotamme, että olet innovatiivinen ja kiinnostunut uusista asioista.

Tarjoamme toimintaympäristön, joka on edelläkävijä uusien teknologioiden soveltamisessa ja kokeilussa ja jossa rohkaisemme ja tuemme sinua laajentamaan osaamistasi. Pääset toimimaan ketterässä, itseohjautuvassa ja rennossa tiimissä yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Ison yrityksen osana saat merkittävästi tavanomaista tasoa laajemmat edut.

Jos kiinnostuit – lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Tehtävästä lisätietoja antavat Eezy Personnelin konsultit Timo Tuohimaa p. 0400403032 ja Juhani Lettolammi p.0405517060.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1503797
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki