(Poistunut julkaisusta)

Kokenut palkanlaskija Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Me Sharperilla haemme nyt Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevalle asiakkaallemme kokenutta palkanlaskennan osaajaa. Tehtävässä vastuullasi on nimettyjen tilitoimiston asiakkaiden palkanlaskenta kokonaisuudessaan ja tehtäviisi kuuluvatkin esimerkiksi maksatukset, veroilmoitukset sekä yhteydenpito vakuutusyhtiöihin. Tilitoimiston asiakkaat ovat pääosin kansainvälisiä yrityksiä, joilla on tytäryhtiö tai muuta henkilökuntaa Suomessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Aiempaa kokemusta itsenäisestä palkanlaskennasta
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja ja kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä
  • Asiakaspalvelualttiutta ja konsultatiivista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Kokemus Personec W -järjestelmästä ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän aidosti kansainvälisessä, modernissa toimintaympäristössä ja mahdollisuuden vahvistaa omaa osaamistasi monipuolisen työn kautta. 

Lähetä meille hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian viimeistään 28.7.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten olethan nopea! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 

040 041 1654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.

 Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.