KOKENUT OSTAJA
Fine Foods Oy Ltd

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Aitojen makujen ruokatalolla, Fine Foodsilla, on tarjolla mielenkiintoinen ja haastava tehtävä kansainvälisen elintarvikehankinnan parissa. Jos olet kokenut ostaja ja kaipaat uusia haasteita, tervetuloa iloiseen joukkoomme.

KOKENUT OSTAJA

Tehtäväsi on varmistaa, että tuotteet ovat aina saatavilla suomalaisille kuluttajille ja ruoka-ammattilaisille yhteisten tavoitteidemme mukaisesti.

Mikä on tehtäväsi ostajana? Työskentelet osana hankintatiimiä ja raportoit hankinta- ja logistiikkajohtajalle. Vastaat oman vastuualueesi elintarviketuonnista Aasiasta ja Euroopasta. Tehtäviisi kuuluvat mm. toimittajakartoitukset, kilpailutukset ja sopimusneuvottelut. Hoidat myös erilaisia käytännön hankintoja, laadit tarjouspyyntöjä ja sopimuksia, sekä hallinnoit ostoja ja tilauksia. Tehtäviisi kuuluu myös ostotietojen ylläpito järjestelmässä, toimitusten seuranta ja vastuu tehokkaan ja laadukkaan ostoprosessin toteutumisesta. Teet tiivistä yhteistyötä osto-, myynti-, ja varastotiimiemme kanssa sekä toimittajien, alihankkijoiden ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Millaista kokenutta ostajaa etsimme?  Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä hankinnasta ja parhaassa tapauksessa elintarvikeostoista Aasiasta. Hallitset ostojen ja hankintojen parhaat käytännöt ja haluat kehittää niitä edelleen. Edellytämme myös kokemusta työn vaatimien tietojärjestelmien ja ohjelmistojen käytöstä sekä kykyä analysointiin. Omaat hyvät yhteistyötaidot, sekä toimit rohkeasti ja aktiivisesti kansainvälisessä kentässä. Hallitset ajoittaiset aikataulupaineet ja osaat priorisoida työtehtäviäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito on toki aina plussaa.

Millaista henkilöä etsimme? Henkilönä olet tiimipelaaja, aktiivinen, positiivinen ja oma-aloitteinen vastuunkantaja. Työtehtävissäsi olet järjestelmällinen, tarkka ja asiakasorientoitunut. Viihdyt hyvin myös rutiinitehtävissä ja olet valmis tarvittaessa nopeaan reagointiin. Olet hyvä neuvottelija, joka pyrkii joka tilanteessa varmistamaan, että se tärkein eli asiakas on tyytyväinen. Haluat oppia uutta ja kehittää yhdessä Fine Foodsia parempiin suorituksiin. 

Mitä tarjoamme sinulle? Saat mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa, kansainvälisessä ja kehittyvässä yrityksessä loistojoukkueen kanssa ja aitoja makuja sisältävän tuotevalikoiman parissa. Pidämme huolta joukkueestamme ja tarjoamme sinulle kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 1.3.2021 osoitteeseen kati.lamppu@finefoods.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa 15.2. klo 15-15.30 ja 19.2. klo 10-11 Hankinta- ja logistiikkajohtaja Minna Kekkonen puh. 040 146 8559.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424631
  • Tehtäväalue: Kaupan ala, Hankinta, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoa tehtävästä antaa 15.2. klo 15-15.30 ja 19.2. klo 10-11 Hankinta- ja logistiikkajohtaja Minna Kekkonen puh. 040 146 8559.