Kokenut ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer
Ropo Capital

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tuntuuko, että olet tehnyt samaa työtä jo liian kauan ja haluaisit uutta nostetta urallesi? Tartu uusiin haasteisiin kasvavassa ja kansainvälistyvässä organisaatiossamme ja tule mukaan kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja laskun elinkaaren hallintaan! 

 

Kokenut ohjelmistosuunnittelija / Senior Developer

Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat vahvaa ohjelmointitaustaa back-end kehityksestä, tietokannoista sekä pilviteknologioista ja pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia. Kokemus käyttämistämme tekniikoista kuten PHP, (Node.js, TypeScript, React, jQuery) ja (No)SQL on eduksi, mutta ei välttämättömyys. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea kykyä ja kiinnostusta oppia jatkuvasti uutta ja halua tarttua rohkeasti uusiin kehitysloikkiin.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia työtehtäviä sekä teknisesti haastavia projekteja, joissa pääset kehittämään ja syventämään omaa ammattitaitoasi. Liittymällä Ropojengiin, pääset osaksi matalahierarkkista asiantuntijataloa, jolla on kyltymätön tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaiden kanssa.

 

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteemme sijaitsee Kuopiossa Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, työ ei edellytä kuitenkaan Kuopiossa asumista. Sinulla on mahdollisuus tehdä töitä myös toiselta paikkakunnalta. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet ja pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduistamme. Tärkeintä unohtamatta – sinulla on mukavat ja ammattitaitoiset kollegat!

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttilalta puh. 044 744 0606 tai Mika Saarelta puh. 0447193312. Käy tutustumassa ropolaisiin Instagram-tilillämme @ropojengi. Löydät meidät myös tunnisteella #ropojengi.

 

Kiinnostuitko?  Testaa sopivuutesi tehtävään nettisivuillamme rekrybotin kautta tai jätä hakemus ja CV viimeistään 31.1.2021. Järjestämme haastatteluja heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löytyessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414293
  • Tehtäväalue: IT, Vakuutus, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Tampere, Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: Arkisin klo. 15.00–16.00 Software Manager Esa Anttila puh. 044 744 0606 tai Mika Saari puh. 0447193312