(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ohjelmistosuunnittelija & ohjelmistosuunnittelija
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Me Ropo Capitalilla huolehdimme yritysten laskutuksesta kokonaisuutena ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen sekä asiakas- että henkilöstömäärämme jatkavat kasvuaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja samaan laatuun ja täsmällisyyteen haluamme tähdätä myös organisaatiomme sisällä. Näin ollen haemme Kuopioon kekseliäitä ja innokkaita ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään meidän softaa.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Kuopioon:

 

KOKENUT OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Haemme vahvistusta ohjelmistokehitystiimiimme. Olet etsimämme vahvistus, mikäli omaat vahvaa kokemusta ohjelmistokehityksestä, pystyt hahmottamaan suuriakin kokonaisuuksia ja kokemuksesi lisäksi haluat oppia uusia asioita. Me puolestamme tarjoamme sinulle kiinnostavia tehtäviä ja teknisesti haastavia projekteja. Tulemalla meille töihin, pääset mielenkiintoiselle paikalle vahvasti kasvavassa yrityksessä, jolla on jatkuva tahto kehittyä yhä paremmaksi yhdessä asiakkaittensa kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta back-end kehityksestä: JAVA, C#, php, NodeJS
  • Kokemusta tietokannoista: MySQL, MongoDB, PostgreSQL
  • Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta pilviteknologioista kuten AWS tai Azure

 

OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

Sinun ei tarvitse olla valmis guru alallasi, vaan meille riittää, että olet innokas ja haluat aidosti oppia uutta sekä saattaa asioita valmiiksi. Sinulla voi olla ohjelmointikokemusta jo muutamia vuosia, mutta positiivinen asenne ja halu kehittyä ovat kuitenkin tärkeintä, mitä sinulla tulisi olla, jotta pärjäät meidän tiimissä.

Odotamme sinulta:

  • Ohjelmointikokemusta 1-5 vuotta
  • Java-, PHP- tai C#-kokemusta tai jotain muuta ohjelmointikieltä
  • Tietokantaosaamista

Työsuhteesi alussa tuemme sinua sisäisten koulutusten sekä henkilökohtaisen mentorin avulla, jotta pääset mahdollisimman nopeasti sisään talon tapoihin ja työntouhuun.

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Kuopion päätoimipisteessämme Viestikadulla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Käytössäsi on kattava työterveyshuolto, laajat vakuutukset sekä hyvät henkilöstöedut. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

Olisitko yksi meistä?

Lähetä CV ja hakemuksesi viimeistään 31.08.2018 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä CTO Ilkka Sammelvuolta, puh. 045 266 9330.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!