(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ohjelmistokehittäjä
Alexandria Pankkiiriliike Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Alexandrian sovelluskehitystiimiin Helsinkiin

KOKENUTTA OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Toimenkuvassa vastaat asiakashallintajärjestelmän kehittämisestä, ylläpidosta ja tuesta yhdessä muun kehitystiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu SQL-tietokantojen kanssa työskentely, Delphi-ohjelmointi sekä muut Alexandrian sisäisten järjestelmien ylläpitoon ja tukeen liittyvät tehtävät.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä ja ohjelmoinnista. Lisäksi omaat tuntemusta Delphistä ja olet kiinnostunut käyttämään sitä myös jatkossa. Kykenet viemään läpi itsenäisesti kehitysprojektin suunnitteluvaiheesta testaukseen (suunnittelu, toteutus, testaus, dokumentonti), omaat hyvän tuntemuksen SQL-kielestä ja tietokantaproseduurit sekä -triggerit ovat sinulle tuttuja. Lisäksi hallitset useimmat teknologioista: XML, JSON, REST, SOAP, Microsoft SQL Server, Azure.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamista täysimääräisesti. Pääset työskentelemään jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on mahtavat työkaverit ja rento työilmapiiri. Sovelluskehitystiimimme työskentelee pääkonttorillamme Helsingin Eteläesplanadilla.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 osoitteessa https://www.alexandria.fi/mika-alexandria/ura-alexandriassa/kokenut-ohjelmistokehittaja-helsinki.

Toimithan nopeasti - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Laukka, puh. 040 512 0626.