(Poistunut julkaisusta)

Kokenut ohjelmistokehittäjä / Senior Software Developer
FCG Finnish Consulting Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.12.2020

Oletko jo muutaman vuoden ohjelmistokehittäjänä maailmaa nähnyt osaaja, joka haluaisi löytää pitkäaikaisen kotinsa? Haaveiletko kenties tekeväsi yhteiskunnalle merkittäviä ohjelmistoja, joista hyötyvät kaikki suomalaiset? Hienoa, saattaisit sopia hyvin joukkoomme!

Olemme rekrytointi- ja HR- ohjelmistotuotteita, sekä niiden ympärille sopivia palveluita tuottava organisaatio, joka on osa FCG-konsernia. Tunnetuin palvelumme on kunta-alan tarpeisiin tuotettu rekrytointi-palvelu Kuntarekry, jota käyttää yli 350 kuntaorganisaatiota.

Kasvamme jatkuvasti ja nyt tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi kokeneita ohjelmistokehittäjiä. Saat kehittäjän tehtävässä sopivassa suhteessa itsenäisyyttä, vastuuta sekä tiimin tukea. Olet roolisi kautta yhtenä meistä varmistamassa, että asiakkaamme saavat arvoa SaaS-ohjelmistopalveluistamme.

Itseohjautuvissa kehitystiimeissämme sinulla on aito mahdollisuus muokata työnkuvaasi osaamisellasi ja aktiivisuudellasi. Meillä keskityt tempoilevien projektien sijaan pitkäjänteiseen ja laadukkaasti valmisteltuun työhön toimivassa työympäristössä. On siis erittäin tärkeää, että sinun mukavuusalueeseesi kuuluu halu kehittää laadukkaita ja pitkänkin elinkaaren ohjelmistotuotteita.

Tarjoamme parhaat mahdolliset työkalut kehitykseen, joustavat työajat, etätyömahdollisuuden, kattavan perehdytysohjelman sekä mahdollisuuden itseopiskeluun työajalla. Palkka määräytyy osaamisesi ja työtehtäviesi mukaan.

Tuotteita kehitämme tuotetiimeissä, joissa pääset tuomaan esille omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi. Avainteknologioitamme ovat HTML, CSS, Javascript, SQL ja Java. Frameworkeista käytössämme ovat tällä hetkellä Jakarta EE (Java EE), Microprofile sekä Spring Boot. Teknologiat ovat kuitenkin vain teknologioita ja pyrimme valitsemaan aina ongelmaan parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Arvostamme tekemisessämme koodin yksinkertaisuutta, luettavuutta, ylläpidettävyyttä sekä pitkää elinkaarta. Jos koet, että juuri sinä voisit olla meidän uusin tulokas, ota rohkeasti yhteyttä!

Halutessasi voit liittää hakemukseesi linkin Github-projektiisi tai muuhun ylpeyden aiheeseesi - Koodi on kaunista!

Tehtäviisi kuuluu:
- Ohjelmistojen suunnittelu ja toteuttaminen osana tuotekehitystiimiä
- Ohjelmistoarkkitehtuurien ja rakenteiden suunnittelua ja toteutusta
- Koodikäytäntöjen ja teknologiavalintojen tekemiseen osallistumista
- Tietokantakyselyt ja skriptit (lähinnä relaatiotietokannat)
- APIen suunnittelu ja toteutus
- Ei-toiminnallisten ominaisuuksien huomioiminen (suorituskyky, tietoturva, laatu)
- Osallistumista tuotteiden suunnitteluun sekä määrittelyyn

Odotamme sinulta:
- Vähintään yhden ohjelmointikielen erinomaista hallintaa (esim. Java, Python, C#)
- Hyvää Javascript ja HTML-osaamista
- Usean vuoden kokemusta ohjelmoinnista/ohjelmistosuunnittelusta. Tai muuta näyttöä vahvasta ohjelmisto-osaamisesta web-kehityksessä
- Pystyt omatoimiseen työhön SQL:n kanssa
- Itsenäistä otetta ja vastuullisuutta
- Pystyt tuottamaan toimivaa ja ylläpidettävää koodia

Työnkuvaasi voit kiinnostuksesi mukaan sisällyttää jotain vaikkapa näistä:
- UX / leiskaus
- DevOps
- Tietoturva
- Laatu

 

Haethan tehtävää viimeistään 17.1.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa:
Teknologiajohtaja Petri Tuomaala
+358 50 597 5630
petri.tuomaala@fcg.fi