(Poistunut julkaisusta)

Kokenut .NET-kehittäjä
Alfame

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko kyllästynyt yhden miehen tai naisen projekteihin, joissa sammuttelet tulipaloja vailla varsinaista työn iloa? Koetko, ettet oikein pääse kehittymään ammattilaisena ja kasvamaan tavoittelemiisi saappaisiin? Eikö oikein muutenkaan nappaa? No, luullaksemme meillä on tilanteeseesi ratkaisu.

Miltä kuulostaa työ, jota on mukavaa tehdä, joka on itsellesi ja asiakkaille merkityksellistä, ja jonka vaikutukset yhteiskunnalle ovat positiivisia? Meillä Alfamella henkilöstökokemus on ykkösjuttu, johon panostamme, sillä mielestämme onnellisuus ja merkityksellisyyden tunne tuottavat myös parhaita kokemuksia asiakkaillemme. Viime tilikautemme näytti 37 % kasvua, mikä kertoo meille siitä, että jotain on panostuksissamme myös mennyt oikein.

Ja jatkoa seuraa, minkä vuoksi etsimme nyt joukkoomme sinua, kokenut .NET-kehittäjä. 

 

Miltä työelämäsi näyttää Alfamella?

Etsimme meille ensisijaisesti osaajia, joilla on asenne kohdillaan. Suoraselkäisiä työkavereita, jotka ottavat tilanteen asiantuntijan lailla haltuun. Yhteistyö tiimin ja asiakkaan kanssa sujuvat luonnostaan. Uskotko siis istuvasi hyvin sellaiseen porukkaan, jossa otetaan mielellään vastuuta, jaetaan osaamista ja autetaan tiimikavereita loistamaan?

Meillä sinulla on vapaus päättää itse, missä työ milloinkin parhaiten onnistuu.

Yksi Alfamen kulttuurin kulmakivistä ja meille tärkeä asia on toimiva etätyö. Meillä sinulla on vapaus päättää itse, missä työ milloinkin parhaiten onnistuu. Onpa meistä jo muutama uskaltautunut tekemään etätyömatkan ulkomaillekin. Hyvä tiimiyhteisö on myös meille kallisarvoinen, minkä vuoksi näytämme naamaamme tietenkin säännöllisesti myös konttorilla, joista toinen sijaitsee Helsingin Pasilassa ja toinen Kokkolassa.

Millainen homma?

Se riippuu siitä, mitä sinä haluat tehdä. Vastauksen ei tarvitse kuitenkaan tässä kohtaa tulla apteekin hyllyltä. Pääset meillä itse suuresti vaikuttamaan siihen, millaisia projekteja teet ja missä asiakkuuksissa, minkälaisia asioita ja tekniikoita opiskelet tai missä haluat olla parin vuoden päästä. Tällä tavalla tulet vaikuttamaan myös olennaisesti siihen, millaiselta firmamme näyttää parin vuoden päästä. Olemme yhteispelillä juuri sellaisia, kuin mitä itse haluamme olla.

Tulet vaikuttamaan myös olennaisesti siihen, millaiselta firmamme näyttää parin vuoden päästä.

Haluat sitten tässä kohtaa siirtyä frontin puolelle tai muuten vain laventaa kenttääsi, olet itse ohjaksissa. Hakkeruus on arvojamme, ja se tarkoittaa, että muun muassa maksamme bonuksia kirjojen lukemisesta. Yksi keino kehittää osaamistasi ovat Tutkimus ja Protoilu- eli Turpo-projektit. Myös erilaiset Hackathonit ovat tiivis osa arkeamme ja niihin varmasti sinäkin osallistut mielelläsi. 

Miten menestyt meillä?

Kokemusta kehitysprojekteista sinulla on jo joitakin vuosia ja hallitset .NET-ympäristön, C#-kielen ja SQL:n. Olet jo kokenut sertifikaattien tekijä, tai ainakin haluat jatkossa mitata ja todistaa osaamistasi niiden avulla. Kommunikointi kanssasi taittuu sujuvasti suomeksi. Fronttipuolella luonnistuu ehkä React, Angular tai muu moderni teknologia. Vaikka uudet viritykset ja tulevaisuuden äärilaidoilla eläminen ovatkin hauskinta hauskaa, vanhakaan koodi ei vastaan tullessaan sinua säikäytä, jos sen tekemisestä on asiakkaalle hyötyä. 

Vaikka hakkeruudella haluammekin kehittyä jatkuvasti paremmiksi siinä mitä keksimmekin opiskella, sisukkuus on se, joka vie meidät parhaisiin onnistumisiin. Tämä tarkoittaa, että emme pyöri asiakkailla paukuttelemassa henkseleitä vaan teemme suoraselkäisesti sen, mitä lupaamme ja kuljemme periksi antamatta kohti asettamiamme tavoitteita.

Miten meille pääsee?

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Kuten sanottua, emme halua sulloa ketään valmiiseen lokeroon, vaan räätälöimme sinulle oman kiinnostuksesi mukaan mielekkään urapolun. 

Lähetä meille hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 4.11.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja vastaamme niihin tyypillisesti kahden vuorokauden kuluessa. Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, laita sähköpostia osoitteeseen ura@alfame.com  tai varaa soittoaika henkilöstöjohtajamme Kain kalenterista.