(Poistunut julkaisusta)

Kokenut manuaalisorvaaja, Kotka
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.

Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi .

Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle Manuaalisorvaajaa akselituotantoon vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Jos olet kiinnostunyt työpaikasta mutta asut kauempana, olemme valmiita auttamaan asunnon haussa Kotkasta

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimme hyvällä positiivisella asenteella varustettua rautaista ammattilaista, jolla on laaja osaaminen ja kokemus konepajateollisuudesta. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Toivomme hakijoilta myös:
- koneistajan peruskoulutusta,
- vähintään yli kymmenen vuoden työkokemusta,
- materiaalien tuntemusta sekä hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa,
- näyttöä monipuolisten kappaleiden koneistuksesta, sekä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat mahdollisuuden toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat, kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649, suvi.blomqvist@adecco.fi . Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.