(Poistunut julkaisusta)

Kokenut maanrakentaja tietyökohteeseen
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Maanrakentaja tietyömaalle Ouluun

Värväämme töihin koko kesäkaudeksi ammattitaitoisen maanrakentajan asiakkaallemme tietyömaille Kanta-Ouluun. Tehtävässä toimit kaivurin perämiehenä, vedät kaapeleita ja asennat putkia sekä tietty teet myös perus lapiohommia, lätkäystä, mittausta yms. Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava alan ammattilainen, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on kokemusta vastaavista hommista vähintäänkin parin kauden verran. Alan koulutuksen katsomme eduksi. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva tieturva 1- sekä työturvallisuuskortti. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille liikkumista.

Laitappa pikaisesti meille hakemusta, niin katsotaan hommaa etiäpäin. Haastattelut hoidetaan joko perinteisesti Värväämön toimistolla tai videopuhelulla, kummin vaan sinulle passaa paremmin. Otetaan joka tapauksessa turvallisuus huomioon näin poikkeusaikoina.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakentaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja tehtävä poistuu hausta heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen jopa loppuvuoteen asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattitaitoa ja aiempaa kokemusta vastaavista töistä
-Työturvallisuuskortin
-Tieturva 1 -kortin
-Intoa työntekoon ja hyvää fysiikkaa
-Oman auton käyttömahdollisuuden

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.