Kokenut LVI-asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021

Etsimme nyt kokenutta LVI-asentajaa työskentelemään asiakkaallemme Hämeenlinnan alueella!

Työtehtävät koostuvat monipuolisista lvi-alan asennuksista suurimmaksi osaksi saneeraustyömaiden parissa. Toivomme, että sinulla on koulutus alalle ja jo muutaman vuoden verran kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle. Arvostamme lisäksi erityisesti reipasta ja omatoimista työotetta, sekä asiakaspalvelulähtöistä asennetta!

Kerrothan hakemuksessa, minkälaiset työvaiheet ovat jo entuudestaan tuttuja ja minkä koet olevan parasta osaamistasi. Toivomme, että olet hitsuas- ja juotostaitoinen ja hahmotat järjestelmäkokonaisuuksia helposti. Työssä menestyvältä vaaditaan kykyä työskennellä itsenäisesti haastavissakin tilanteissa.

Sinulle voimme tarjota mielenkiintoisia työkohteita, mukavat työkaverit, sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi, oma paikallinen yhteyshenkilösi auttaa sinua kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa Hämeenlinnan toimistoltamme käsin. Saat siis esimerkiksi tarvittavat varusteet käden käänteessä ja aina vastauksen askarruttaviin kysymyksiin!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme sihti.fi kautta. Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä työt alkavat nopealla aikataululla.

Jos kaipaat lisätietoja tai apua paikan hakemisessa, voit kilauttaa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerolalle numeroon 040 546 3186.

PS. Vinkkaa paikasta myös töitä vailla olevalle kaverillesi!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528090
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kaisa Eerola (kaisa.eerola (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hämeenlinna, Akaa, Hattula, Janakkala, Riihimäki