Kokenut LVI-asentaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Oletko kokenut putkiasentaja vailla töitä? 

Me WorkPowerilla etsimme nyt asiakasyrityksemme vaihtuviin kohteisiin putkiasentajaa.Tarkemmat työtehtävät määräytyvät aina kohteiden mukaisesti, mutta alkuun tulet työskentelemään sairaalatyömaalla. Tähän työhön tarvitset alan koulutuksen lisäksi hieman aiempaa kokemusta putkiasentajan tehtävistä sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Mikäli sinulta jokin edellä mainituista vaatimuksista puuttuu, mutta koet silti olevasti oikea henkilö tehtävään - laita rohkeasti hakemusta tulemaan ja jutellaan lisää! Jos sinulta löytyy kokemusta TIG-hitsauksesta niin mainitse tämä hakemuksessasi!

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tulet työskentelemään vuokratyösuhteessa, mutta hommien hoituessa hyvin on hyvät mahdollisuudet siirtyä asiakasyrityksen omille kirjoille. Palkan maksamme Talotekniikan TES mukaan. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30.

Tiesitkö, että meillä WorkPowerilla työskentelee iv- sekä lvi-asentajia pitkissäkin työsuhteissa? Voit työskennellä kauttamme oman elämäntilanteesi mukaan joko muutamia kuukausia kerrallaan, tai halutessasi vaihtaa asiakasyritystä aina työn tullessa valmiiksi edellisellä työmaalla. Näin pääset verkostoitumaan mahdollisimman monen Pirkanmaalla toimivan yrityksen kanssa.

Meillä on tukenasi innostunut ja osaava tiimi, jonka saat yhdellä WhatsApp-viestillä tai puhelinsoitolla kiinni kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään.

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

avainsanat: lvi-asentaja, putkiasentaja, kokoaikatyö, tampere, pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386901
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere