(Poistunut julkaisusta)

Kokenut liikejuristi
Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Huipputiimimme vahvistukseksi tarvitsemme nyt Turkuun kokenutta liikejuristia.

Toivomme Sinulta muutaman vuoden työkokemusta sopivalta liikejuridiikan
osa-alueelta. Erityisesti kilpailuoikeus, julkiset hankinnat ja yritysjärjestelyt ovat kasvualueita.

Tehtävässä tarvitaan asiakaslähtöisyyttä, terävää juridista oivaltamista, perusteellisuutta ja tehokkuutta. Jokainen työntekijöistämme kehittää itseään joka päivä.

Sinun tulee ilmaista itseäsi sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Muusta kielitaidosta on hyötyä, samoin ulkomaisesta opiskelu- tai työkokemuksesta.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä neljällä paikkakunnalla olevien toimipaikkojemme kesken. Kansainvälinen verkostomme MSI Global Alliance tarjoaa juristeillemme mahdollisuuden harjoitteluvaihtoon eri maiden jäsentoimistoissa.

PALKKAUS

Työntekijöillämme on kiinteä kokonaispalkka, jota tarkistetaan yksilöllisesti. Lisäksi tarjoamme lounas-, virike- ja matkapuhelinedun, työsuhdematkalipun ja laajakaistan kotiin. Meillä on laaja työterveyden­huolto. Tarjoamme runsaasti täydennyskoulutusta.

Työsuhteen alussa on kuuden kuukauden koeaika.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 30.11. osoitteeseen rekry@lrhto.fi (liitetiedostoina). Liitä hakemukseesi CV ja keskeiset todistusjäljennökset ja mainitse hakemuksessasi toivomus rahapalkan määrästä.

Käsittelemme kaikki tiedustelut ja hakemukset luottamuksellisina. Ilmoitamme haastatteluihin kutsumisesta kaikille hakijoille 12.12. mennessä.

Kelpoisuusvaatimus: lakimies, oikeustieteen  maisteri