(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Lentokonekuormaaja
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta sekä lentokonekuormauksesta, tehtävässä käytettävän erikoiskaluston käsittelystä, että lentokoneiden koneellisesta kuormauksesta.

Swissport Finland tarjoaa sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen lentokonekuormaajana kasvavassa yrityksessä. Tehtävä alkaa koulutuksella kesällä 2018.

 

Tehtävä:

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

Lentokonekuormaajan perustehtävien lisäksi pääset työskentelemään järjestelytehtävissä huolehtien koneellisista kuormaustehtävistä sekä lentokoneiden työnnöistä ja lähetyksistä. Edellytämmekin että sinulla on aikaisempaa kokemusta pushbackin ja ison nosturin käytöstä. Hallitset lentokoneen lähetyksen myös englanniksi ja sinulla on tehtävään voimassa olevat luvat. Lentokoneiden siirtotaito ja aikaisempi kokemus rahtikoneilla toimimisesta katsotaan eduksi.

 

Hakijalta edellytämme:

- yli 5 vuoden kokemusta lentokonekuormauksen ja järjestelyn tehtävistä

- C – ajokorttia ja lentokentän ajolupaa

- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

- halua ja valmiutta toimia fyysisessä tehtävässä

- väri- ja stereonäkökyky

- nuhteetonta taustaa tausta. Työsuhde ja lentokentän kulkuluvan saaminen edellyttävät viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

 

Etsitkö uusia haasteita?

Kokoaikaisessa työsuhteessa työtunteja on 219h/6vk ja käytössä on tasoittuva työaika.

Yksittäisen työvuoron pituus on 6-13h.

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus ja lentokonekuomaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5.

 

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään tiistaina 29.5.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry.

Lisätietoja tehtävästä Paavo Kuosmaselta (paavo.kuosmanen@swissport.com). Tutustuthan myös yritykseen osoitteessa www.swissport.fi.