(Poistunut julkaisusta)

Kokenut Lentokonekuormaaja, Esimies
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme Helsinki-Vantaan lentoasemalle hyvän työmotivaation ja fyysisen kunnon omaavia henkilöitä lentokonekuormaajiksi. Sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta sekä lentokonekuormauksesta että esimiestehtävistä asematason työtehtävissä.

Swissport Finland tarjoaa sinulle vakituisen kokoaikaisen työsuhteen lentokonekuormaajana kasvavassa yrityksessä. Tehtävä alkaa koulutuksella elokuussa 2018.

 

Tehtävä:

Lentokonekuormaajan tehtävässä käsittelet ja lajittelet matkatavaraa, postia ja rahtia lentokoneiden kuormaus- ja purkutehtävissä. Suoritat lentokoneiden telakointitehtäviä muuttuvissa tilanteissa ja sääolosuhteissa osana kuormausryhmää vuoden ympäri. Hallitset kuormausryhmän eri ajoneuvot ja huolehdit omalta osaltasi työ- ja lentoturvallisuudesta tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa työtehtävissä. Työskentelet tehokkaasti ja laadukkaasti lentoaseman hektisessä ympäristössä aikataulupaineista huolimatta.

Lentokonekuormaajan perustehtävien lisäksi pääset työskentelemään esimiestehtävissä vastaten oman ramp-ryhmän operatiivisten työtehtävien sujuvuudesta. Edellytämmekin että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Työssäsi onnistumiseen tarvitset erityisesti kommunikointitaitoja, sekä toimeenpano- ja organisointikykyä. Nautit esimiestyöstä ja tiedät että esimiehen työskentelyllä on merkittävä rooli koko ryhmän onnistumisessa omassa työssään.

 

Hakijalta edellytämme:

  • yli 5 vuoden kokemusta lentokonekuormauksesta ja esimiestehtävistä
  • lentokentän kulku- ja ajolupaa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • halua ja valmiutta toimia fyysisessä tehtävässä
  • väri- ja stereonäkökyky
  • nuhteetonta taustaa tausta. Työsuhde lentoasemalla edellyttää viranomaisten tekemän suppean turvallisuusselvityksen läpäisyä

 

Etsitkö uusia haasteita?

Kokoaikaisessa työsuhteessa työtunteja on 219h/6vk ja käytössä on tasoittuva työaika.

Yksittäisen työvuoron pituus on 6-13h.

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus ja lentokonekuomaajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 5.

Mikäli kiinnostuit, jätä meille hakemuksesi viimeistään tiistaina 3.7.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry. Alamme käsittelemään hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä osoitteesta hel.rekry@swissport.com. Tutustuthan myös yritykseen osoitteessa www.swissport.fi.