(Poistunut julkaisusta)

Kokenut layout-suunnittelija/projekti-insinööri
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Haemme Kouvolaan
KOKENUTTA LAYOUT-SUUNNITTELIJAA/ PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Kouvolassa pääset osaksi Sweco Industryn Bioteollisuuden projektitiimiä. Työskentelemme pääosin biotuote/metsäteollisuuden projekteissa kotimaassa ja ulkomailla. Layout-suunnittelijana/projekti-insinöörinä työtehtäviisi kuuluu esiselvitykset ja toteutussuunnittelut, sekä niihin liittyvä layout-, putkisto- ja mekaaninen suunnittelu.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Etsimme henkilöä, jonka tausta on sellu-, kartonki/paperiteollisuudesta/suunnittelusta. Olet työskennellyt aikaisemminkin asiakasrajapinnassa ja työkaluista AutoCAD sekä PDMS/3D-suunnittelutyökalut ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Koulutukseltasi olet insinööri/DI ja olet ollut mukana työelämässä jo vähintään 5-10 vuotta. Pystyt työskentelemään sekä suomeksi että englanniksi. Työtehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta koti- ja ulkomailla.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 11.8.2019 mennessä.