Kokenut lakimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Haglex on liikejuridiikan ja talouden asiantuntijapalveluita tarjoava kasvuyritys. Toimintatapamme on ratkaisu- ja liiketoimintalähtöinen ja pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä PK-yrityksistä suuryrityksiin. Liikejuridiikassa olemme erikoistuneet yhtiö- ja vero-oikeudellisiin järjestelyihin sekä sopimus- ja kiinteistöjuridiikkaan.

Haemme yritykseemme kokenutta lakimiestä

Työtehtäviisi kuuluvat:
Työhön sisältyy pääasiassa yhtiöiden oikeudellista konsultointia sopimus- ja yhtiöoikeuden näkökulmasta, erilaisten liiketoimintaan liittyvien sopimusten laadintaa sekä yrityskauppojen ja järjestelyiden suunnittelua sekä toteutusta. Työskentelet itsenäisesti asiakasvastuullisena ja olet halukas omalla panoksellasi kasvattamaan liiketoimintaa laajemmaksi sekä jakamaan osaamistasi työyhteisössä.

Tehtävän edellytykset:
Sinulta löytyy vahvaa liikejuridiikan osaamista ja näyttöä menestyksellisestä asiakastyöstä. Tehtävä edellyttää myynnillisiä valmiuksia asiakastoimeksiantojen hankkimiseksi. Olet työskennellyt useita vuosia alalla sekä sinulla on oikeustieteellinen loppututkinto. Osaat työssäsi ratkaista ongelmia sekä kirjoitat sujuvasti asiakirjoja ja sopimuksia.  Englannin kielellä työskentelyn valmiudet katsotaan eduksi. Työssä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja asiakkaiden ja työyhteisön kanssa.

Tarjoamme sinulle:
Haglexilla pääset työskentelemään itsenäisessä roolissa hyvässä työyhteisössä sekä sinulla on mahdollisuus olla osana kasvavaa yritystä. Sinulla on mahdollisuus edetä yrityksessä partneriksi sekä vaikuttaa lakitoimeksiantojen toteutustapojen kehittämiseen. Tarjoamme sinulle modernit työvälineet ja kilpailukykyisen tulospalkkauksen!

Hakuprosessi:
Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi tai sähköpostilla osoitteeseen jonna.kanerva@workpower.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?
Tiedustelut hakuprosessiin liittyen HR-koordinaattori Jonna Kanerva, 045 139 7492 
Tiedustelut tehtävään liittyen partner, lakimies Laura Hagman 050 342 6304. to 22.10 klo 9-11 ja ma 26.10 klo 14-16

Avainsanat: liikejuridiikka, lakimies, kokopäivätyö, vakituinen, rekrytointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot